November Gallery

Tot 13 december 2020: Novembergalerie.

Het plan was, dit najaar weer een ateliertentoonstelling te houden met mijn nieuwe werk. Het is belangrijk voor mij, mijn werk onder de mensen te brengen en reacties erop te horen.

Nu een ateliertentoonstelling dit jaar niet mogelijk is heb ik een alternatief uitgedacht om in deze ongewone tijden iets verheugends te kunnen doen. Voor de kring van mensen die door de jaren heen mijn werk volgen en kopen stelde ik daarom een speciale, gevarieerde collectie samen.

In de maand november heb ik een online-galerie met vier zalen. Elke week is een nieuwe zaal geopend, met een nieuwe selectie schilderijen en keramiek. De formaten van de schilderijen variëren, maar zijn over het algemeen bescheiden. Dit geldt ook voor de prijzen, die ik voor de duur van deze tentoonstelling laag heb gehouden: ze variëren van €200 tot €500.

De Novembergalerie zal tot en met 13 december geopend blijven. Tot die datum blijft de collectie schilderijen en keramiek in deze vorm bestaan en gelden de wel zeer bescheiden prijzen. Een uitgelezen kans om een dierbare of u zelf deze feestdagen bijzonder te verblijden!

Koop
Werk kopen kan via een bericht op het contactformulier of naar marjoleinmenke [a] planet.nl.
Werk kan worden verzonden of opgehaald, in overleg.

Category: